איציק שטרן היקר, לפני שנה החלטתי לקחת את שירותי הייעוץ העסקי שלך במהלך תקופה זו עברנו המון שינויים. היום לאחר תקופה זו של ייעוץ אני מברך על ההחלטה ועל המידע היקר מפז אשר זכיתי לו.
אין לי צל של ספק באשר לתרומה מהפעולות שנקטתי ואשר אנקוט בעתיד בהתאם לכלי הניהול אותם הקניית לי, אשר שיפרו וישפרו משמעותית את התוצאה העסקית ובכלל זה את צורת ההתנהלות והניהול של החברה.
תכני ההדרכות והליווי העסקי שיווקי הותאמו באופן מדויק לצרכים הספציפיים של החברה והיו ברורים ושימושיים להמשך העבודה. רמת ההנחיה הייתה גבוהה מאוד והתאפיינה בהעברת מסרים בצורה אפקטיבית.
בנוסף לערך המוסף המקצועי שהנחלת לי, היה לי העונג להכיר אדם כמותך, פשוט נהניתי מכל רגע של עבודה איתך, פשוט לקחת המון תחומים בפיתוח העסק ונתת לי כלים כיצד להתקדם וכיצד לפתור בעיות וכיצד לנהל נכון הן מתחום הניהול והן מתחום השיווק.
אני מודה לך על העבודה הנפלאה במשך כל תקופת העבודה המשותפת ומאחל לשנינו המשך הצלחה.
בברכה,
פיני מור יוסף – מנכ"ל