פנינו לחברת שטרן יועצי ניהול לפני כשנה וחצי כדי שיעזרו לנו לעשות סדר בעסק ולהתכונן למהלך של גדילה. כעסק משפחתי שבו כל ההחלטות והתפקידים מבוצעים על ידי אותם אנשים התקשנו בתחילה לקבל את ההערות ואת "האמת בפנים" בנושאים מסויימים אך לאחר מספר פגישות (לא קלות…) התחלנו להבין את מה שאיציק מציג בפנינו ויצאנו כדרך מוצעת לביצוע מהלכים ותהליכים חדשים הנחוצים, כאשר איציק נתן את ההכוונה באמצעות פגישות, ניירת מקצועית ו/או הפניה לספקים ונותני שירות רלוונטיים.

בכל שלב ובכל נושא איציק מביא מנסיונו ומהכרותו עם עסקים רבים. יחד עם זאת ידע ללמוד את העסק שלנו ואת אופיו המיוחד ללא דעות קדומות.

איציק מלווה את התהליך בדבקות ובתשומת הלב הדרושה.

חשוב לציין כי התהליך עדיין בעיצומו אך ניתן לומר מעל כל צל של ספק שאיציק הביא אותנו למצב שבו "שמנו על השולחן" נושאים רבים שלא הצלחנו לקדם לפני כן וכי העסק נמצא בדרך הנכונה לקראת השגת המטרות שהצבנו בתחילת התהליך.

בברכה,

אוריה גרוסוירט – סמנכ"ל

Call Now Button